Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

ØLLETS DAG

5. september 2020 @ 11:00 - 17:00

Øllets dag i Sydbyens Bryglaug

 

Øllets dag er etableret af Danske Ølentusiaster med det formål er at sætte fokus på ølkultur i Danmark. Dette initiativ ønsker Sydbyens Bryglaug at støtte op om og vil i den forbindelse åbne dørene til lauget og byde alle interesserede velkommen til at se, høre og smage håndbrygningens fortryllende univers. 

 

Vi glæder os til at dele vores passion med jer – bryggere fra Sydbyens Bryglaug vil have sorte t-shirts med foreningens logo på – og er klar til at tage en snak med jer omkring øl og ølbrygningens ædle kunst. 

 

I Sydbyens Bryglaug brygger vi øl fra bunden og går meget op i at bruge de rette råvarer. Kom med på en af rundvisningerne i bryglauget og få et indtryk af de råvare vi bruger, selve brygprocesserne og nogle sjove anekdoter fra øllets verden.

 

Program:

  1. 11: Dørene åbner
  2. 12: Køkkenet åbner
  3. 13 og 15: Rundvisning 
  4. 17: Tak for idag (dørene lukkes)

 

Vores bar er naturligvis åben og klar til at give smagsprøver på vores eget hånbrygget øl.

Alle er som sagt velkommen til vores åben hus arrangement men da bryglauget lever af donationer og kontingenter fra medlemmer opfordres alle til at donere et beløb til foreningen ifm med udlevering af smagsprøver. 

 

Der vil være mulighed for at købe hjemmelavet Chili Con Carne – bl.a. lavet med foreningens eget øl. En tallerken med Chili Con Carne, ris og brød koster 40 kr

 

Lokalafdelingen Aarhus (Danske Ølentusiaster) støtter og anbefaler arrangementet til alle øl interesserede i Aarhus og omegn.

 

Vi håber at mange vil støtte op omkring vores arrangement og glæder os til en dag i øllets tegn. 

Detaljer

Dato:
5. september 2020
Tidspunkt:
11:00 - 17:00

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *