Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Julefrokost

5. januar 2019

SÅ BLEV DET ENDELIG JUL, JUL IGEN!!!

Vi håber du vil fejre julen sammen med os og smage noget af al vores dejlige ny bryggede øl f.eks. juleøllen “Bad Santa” eller måske “Winther Storm” som er en belgisk inspireret kloster øl. 

Sydbyens bryglaug afholder julefrokost lørdag d. 5 januar og vi starter arrangementet med at brygge øl for at komme i stemning. Hold øje med facebook gruppen for medlemmer ift. hvornår vi starter.

Klokken 17 får vi besøg af en vaskeægte brygmester med diplomuddannelse fra Versuchs- und Lehranstalt für Brauerei in Berlin. Peter Schrøder startede sin karriere som brygmester på VIborg bryghus men har siden da haft flere ansættelser bl.a. på DK 4. største bryggeri: Vestfyen. Peter vil holde et oplæg omkring ølbrygning for os og har forberedt et særligt tema. 

 

Selve julefrokosten starter kl 18. Vi køber maden udefra (slagter i Hørning), en traditionel julefrokost buffet. Der vil derfor være en egenbetaling på 250 kr. som skal indbetales til Danske bank Reg: 9570 Konto: 12697627, husk navn i bemærkningsfeltet. Der er sidste tilmeldingsfrist d. 18.12.18, da vi skal have bestilt maden.

Du får altså brygoplevelse, oplæg fra kendt brygmester, julebuffet og fri bar for blot 250,-

Skynd dig at få dig tilmeldt!

Medbring en lille pakke med en beklædningsgenstand (ca. 20 kr) som så vil indgå i pakkespil senere på aftenen.

Julefrokosten afholdes i bryglokalet (Buggesgårdsvej 66) og bestyrelsen garantere for et dejligt varmt lokale med ok toilet forhold.

Vi hjælper hinanden med at rydde op i løbet af aftenen.

 
Med venlig hilsen
Find os og like os på facebook 

Detaljer

Dato:
5. januar 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *